Forta De Munca

SOLUTIILE NOASTRE

Administrare de personal

Payrolling

Serviciul de Payrolling presupune preluarea si administrarea angajatior pe statul de plata si asumarea rolului de angajator in numele beneficiarului. Prin el va oferim un suport rapid pentru sporirea eficientei proceselor de gasire a personalului calificat si crestem flexibilitatea companiei dvs. in selectia resurselor umane disponibile in piata.

Prin expertiza ManpowerGroup privind serviciul de Payrolling, va aducem ca beneficii reducerea timpului de gestionare a administrarii angajatilor, controlul costurilor si reducerea riscurilor derivate din legislatia muncii. Cu ajutorul serviciilor oferite de ManpowerGroup participam la reducerea volumului de munca asociat departamentului de resurse umane intern, va rezolvam nevoile specifice de business si va asiguram respectarea in totalitate a cadrului legal in care acesti angajati isi desfasoara activitatea.

Noi intelegem ca organizatia dvs. prefera sa se concentreze asupra livrarii produselor sau asupra serviciilor principale si ca procesele va pot consuma timp si resurse interne valoroase, de aceea va punem la dispozitie un proces intreg de monitorizare a modului in care selectam si angajam candidatii.

In sprijinul acestui proces de monitorizare, va punem la dispozitie un software care imbunatateste vizibilitatea detaliilor de angajare care va ofera o comunicare eficienta si facila intre dvs. si angajat, prin intermediul “Portalului integrat ca Serviciu Self”.

De asemnea, prin consultantii nostri specializati va punem la dispozitie servicii personalizate in functie de nevoile specifice ale companiei din care faceti parte:

• Pregatirea contractelor de munca standard, a documentelor suplimentare si a deciziei de demisie a angajatilor;

• Gestionarea si actualizarea fisierelor de personal ale angajatilor curenti si arhivarea fisierelor inactive;

• Completarea si monitorizarea tuturor activitatilor administrative legate de introducerea si intretinerea datelor privind forta de munca;

• Suportul cu itinerarii de calatorie, rezervari si gestionarea parcului auto;

• Realizarea rapoartelor personalizate pentru toti angajatii si a celor generale pentru intreaga activitate;

• Intocmirea rapoartelor de performanta;

• Sprijinul pentru relocarea angajatilor.

 

Folosind serviciul de Payrolling veti beneficia de:

• Cresterea calitatii resurselor umane atrase si optimizarea costurilor cu personalul;

• Imbunatatirea vitezei de livrare a unui angajat din momentul in care apare o pozitie disponibila in firma dvs. si data la care incepe sa lucreze efectiv;

• Servicii de recrutare de calitate foarte buna care atrag viitorii candidati, prin cresterea satisfactiei celor care au participat deja la procesul de selectie vis-a-vis de procedurile de recrutare si datorita recomandarilor care sunt date de acestia colegilor si prietenilor;

• Simplificarea livrarii serviciilor de resurse umane pentru manageri si Departamentul HR ai companiei dvs.

Facebook LinkedIn
© 2021 ManpowerGroup - toate drepturile rezervate.