Forta De Munca

SOLUTIILE NOASTRE

Munca temporara

Un volum de activitati suplimentare pe care nu l-ati prevazut?

Un salariat care lipseste pentru o perioada mai lunga?

Proiecte, activitati sau servicii sezoniere?

Munca temporara poate fi solutia potrivita pentru nevoile dvs. Prin acest serviciu, strategia de personal a business-ului dvs. va beneficia de experienta si flexibilitatea de adaptare a consultantilor nostri pentru a va gasi, a va recruta si a va pune la dispozitie, forta de munca necesara, cu misiuni precise si caracter determinat.

Potrivit Codului Muncii „Munca temporara este munca prestata de un salariat temporar care a incheiat un contract de munca temporara cu un agent de munca temporara si care este pus la dispozitia utilizatorului pentru a lucra temporar sub supravegherea si conducerea acestuia din urma.”

Popular (si impropriu) muncii temporare i se mai spune si inchiriere de personal sau leasing de personal, sau este cunoscuta sub denumirea englezeasca de staffing. Practic, Manpower angajeaza una sau mai multe persoane, pe care le trimitem sa lucreze in sediul sau punctul dvs. de lucru, unde isi vor derula activitatea dupa regulile si principiile companiei dvs. si urmarind obiectivele acesteia. Acesti angajati se vor comporta ca si cum ar fi angajatii dvs. proprii, insa vor activa pentru un interval de timp limitat si sarcini specifice, aceasta fiind ceea ce da muncii lor caracterul temporar.

Facebook LinkedIn
© 2021 ManpowerGroup - toate drepturile rezervate.