Forta De Munca

SOLUTIILE NOASTRE

Procesul de recrutare

Succesul companiei dvs. depinde de gasirea candidatilor potriviti, iar metodele noastre de recrutare se bazeaza pe urmarirea unor etape esentiale si a unor indicatori de performanta care sa defineasca eficient si corect candidatul ideal.

Noi va ajutam sa va rezolvati nevoile de personal atat prin urmarirea procedurilor noastre interne, cat si prin adaptarea acestora la cerintele specifice pe care le aveti.

1. Intelegerea nevoilor dvs.

La inceput vom avea o discutie preliminara pentru a defini exact caracteristicile profesionale si de personalitate ale candidatului dorit. In cadrul acestei discutii vom defini si asteptarile si responsabilitatile ambelor parti. Urmatorul pas este sa alocam o echipa care se va ocupa de proiect si sa stabilim o persoana de contact din compania dvs.

2. Identificarea candidatilor potriviti

Planul de recrutare folosit de compania noastra presupune termene corespunzatoare fiecarei activitati de recrutare. Initial vom lucra pe o schita de proiect care apoi va fi extinsa pe unul sau mai multe canale de recrutare: baza de date Manpower, recrutarea online, presa si evenimente. Pe langa abordarile traditionale, vom folosi si canalele inovatoare: networking, recomandarile, marketing direct, instrumentele de PR, cautarile directe, social & professional media. Totul este prezentat si explicat in rapoarte periodice de recrutare.

3. Evaluarea profilelor compatibile Pentru ca gasirea candidatilor presupune un proces continuu de evaluare a CV-urilor conform criteriilor si competentelor stabilite de dvs., incepem prin interviuri telefonice care sa valideze interesul pentru pozitie, a motivatiei si a competentelor-cheie. Urmatorii pasi in evaluarea candidatilor vor fi: interviurile situationare si interviurile de grup in care vom testa competentele de limbi straine necesare precum si abilitatile tehnice. Vom testa inclusiv capacitatea candidatilor de a se potrivi cu filosofia interna si stilul de lucru al companiei dvs.

4. Interviu de evaluare comportamentala

Acest interviu presupune o evaluare focusata, iar consultantii nostri vor face un sumar de competente.

5. Trimiterea profilelor compatibile

Consultantul Manpower va trimite catre dvs. un raport de evaluare pentru fiecare candidat selectat pentru urmatoarele faze ale interviului.

6. Faza finala de interviu 

In cadrul acestei etape, consultantul nostru va chestiona candidatii in privinta ofertei si a contractului precum si beneficiile dorite.

7. Follow-up si chestionar de satisfactie

Ne vom ocupa de analiza indicatorilor de performanta ai candidatului si vom realiza interviuri telefonice pentru investigarea satisfactiei candidatilor plasati, iar la final, impreuna cu dvs. vom face un sumar al concluziilor trase in urma colaborarii si agrearea unui plan de actiune pentru procesele de recrutare viitoare.

Facebook LinkedIn
© 2021 ManpowerGroup - toate drepturile rezervate.