Limitarea raspunderii

Termenii „Manpower” sau „noi” se refera la entitatile juridice din cadrul ManpowerGroup in Romania, respectiv:

- Manpower Romania S.R.L., o societate cu raspundere limitata de drept roman, avand sediul social inregistrat in Bucuresti, sectorul 5, strada Izvor, nr. 80, etaj 2B si etaj 3, inmatriculata la Registrul Comertului Bucuresti, cu numarul de inregistrare J40/4299/2003, cod unic de inregistrare 15327494 si

- Manpower HR S.R.L., o societate cu raspundere limitata de drept roman, avand sediul social inregistrat in Bucuresti, sectorul 5, strada Izvor nr. 80, camerele 1 si 2, etaj 2B, inmatriculata la Registrul Comertului Bucuresti, cu numarul de inregistrare J40/5258/2014, cod unic de inregistrare 33121785.

Acest document ofera de asemenea beneficii pentru afiliati, furnizorii de servicii si sub-contractorii Manpower, inclusiv diferite companii din grupul Manpower (denumite colectiv "Afiliati si Furnizori").

Utilizarea de catre dumneavoastra a acestui website se face pe propriul risc. Acest website este oferit astfel cum este disponibil, respectiv „AS IT IS” si „AS AVAILABLE”, fara reprezentari si garantii (spre exemplu, disponibilitate, acuratete sau forma completa), Manpower si Afiliatii si Furnizorii sai limitandu-si raspunderea fata de oricare si toate cele mai sus mentionate.

In scopul utilizarii acestui website sunteti singurul responsabil pentru obtinerea, configurarea si intretinerea in orice mod a hardware-ului, software-ului, serviciilor de telefonie si a oricaror altor echipamente si servicii necesare pentru ca dumneavoastra sa puteti utiliza acest website.

Accesand website-ul, sunteti de acord cu Limitarea Raspunderii. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile din aceasta sectiune, va solicitam sa incetati utilizarea website-ului.

Internetul nu este un mediu sigur, fiind posibila intreruperea, oprirea accesului, precum si incalcarea accidentala sau deliberata a securitatii si confidentialitatii informatiilor, ca urmare a unor situatii in afara controlului nostru.

Astfel, utilizarea acestui website poate fi afectata de numerosi factori in afara controlului Manpower.

Manpower, Afiliatii si Furnizorii nu vor fi responsabili fata de dumneavoastra sau fata de alte terte parti pentru vreun prejudiciu suferit de dumneavoastra ca rezultat al oricarui eveniment dintre cele mai sus mentionate si nici pentru niciun fel de prejudiciu suferit de dumneavoastra ca rezultat al oricarei defectiuni operationale, modificari sau retrageri a website-ului. In consecinta, continutului website-ului este disponibil fara garantii, exprese sau implicite, inclusiv dar fara a se limita acuratetea, actualitatea si/sau integralitatea informatiilor furnizate.

Fara a aduce nicio limitare in legatura cu cele mai sus mentionate, precum si in corelare cu legislatia aplicabila, Manpower, Afiliatii si Furnizorii sai nu ofera nicio reprezentare sau garantie cu privire la faptul ca:

-Website-ul va fi compatibil cu computerul dumneavoastra si cu echipamentele si software-ul asociat;

-Website-ul va fi disponibil sau va functiona fara intrerupere sau nu va avea erori sau ca vreuna dintre erori va fi corectata;

-Website-ul va corespunde cerintelor dumneavoastra;

-Informatiile continute pe acest website sau in legatura cu acesta vor fi corecte si complete;

-Faptul ca unele sau anumite rezultate pot fi obtinute prin intermediul utilizarii acestui website;

-Utilizarea website-ului, descarcarea oricaror informatii nu va genera virusi sau orice alte componente distructive sau disruptive.

Manpower, precum si reprezentantii, orice mandatari ai acestuia, inclusiv Afiliatii si Furnizorii sai, nu vor fi raspunzatori fata de dumneavoastra sau alte terte parti pentru niciun fel de daune directe sau indirecte, sau pentru alte prejudicii de orice alta natura in legatura cu utilizarea acestui website, orice continut aflat pe website sau accesat prin utilizarea acestuia.

Recunoasterea si acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor din cadrul acestui document constituie o alocare corecta a riscurilor asumate si a raspunderii.

Sunt interzise linkurile către website fara permisiunea scrisa explicita a Manpower. Framingul (incadrarea site-ului intr-un alt site), mirroring-ul (copierea) site-ului, scraping-ul (copierea de continut de pe site si republicarea in alta locatie) di alterarea datelor disponibile pe website sau a continutului acestuia in orice forma si prin orice metoda sunt strict interzise.

Actualizare

Continutul acestui document poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite in pagina pe care o vizualizati la acest moment. In cazul unor modificari semnificative va vom informa depre acestea prin note de informare usor vizibile postate pe website-ul nostru, indicand la inceputul documentului cand a fost facuta cea mai recenta actualizare. Versiunea revizuita intra in vigoare la data publicarii pe web-site. Responsabilitatea de a verifica continutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recenta versiune a acestui document va revine in totalitate.

Cum ne puteti contacta

Daca aveti intrebari sau comentarii cu privire la acest document puteti depune o cerere scrisa prin posta la urmatoarea adresa: str. Izvor, nr. 80, etaj 2B si etaj 3 sau prin e-mail la urmatoarea adresa de e-mail: [email protected].