Acordul utilizatorului

Prin accesarea si/sau utilizarea acestui website si/sau a oricaror servicii indicate in cadrul acestuia, precum si prin inregistrarea pe acest website ca urmare a accesarii sectiunii “Inregistrare”, va exprimati acordul asupra continutului urmatoarelor documente:

  • Termeni si Conditii de Utilizare;
  • Politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal;
  • Limitarea raspunderii;
  • Politica privind modulele cookie;
  • Declaratie pe propria raspundere.

Va rugam sa cititi cu atentie documentele mentionate.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU CONTINUTUL ACESTOR DOCUMENTE, VA RUGAM SA NU VA INREGISTRATI PE ACEST SITE SI SA NU ACCESATI SAU SA UTILIZATI IN ALT MOD PAGINA NOASTRA DE INTERNET SI/SAU ORICE SERVICII INDICATE IN CADRUL ACESTEIA.

Actualizare

Continutul acestui Acord poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite in pagina pe care o vizualizati la acest moment. In cazul unor modificari semnificative va vom informa despre acestea prin note de informare usor vizibile postate pe website-ul nostru, indicand la inceputul documentului cand a fost facuta cea mai recenta actualizare. Versiunea revizuita intra in vigoare la data publicarii pe website. Responsabilitatea de a verifica continutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recenta versiune a acestui document va revine in totalitate.

Cum ne puteti contacta

Daca aveti intrebari sau comentarii cu privire la acest document puteti depune o cerere scrisa prin posta la urmatoarea adresa: str. Izvor, nr. 80, etaj 2B si etaj 3 sau prin e-mail la urmatoarea adresa de e-mail: [email protected].