Header Solutii

SOLUTIILE NOASTRE

Solutii forta de munca

O data cu cea de-a patra revolutie industriala si dominatia mediului digital, schimbarile vizibile in lumea muncii se accelereaza intr-un ritm si pe o scara nemaintalnita pana acum, care implica adaptarea unor noi reguli pentru a face fata unui mediu volatil, nesigur, complex si ambiguu.

Intelegand toate aceste schimbari, Manpower propune solutii inovatoare de resurse umane, moderne si customizate, adaptate cerintelor pentru noua lume a muncii si construieste noi oportunitati pentru business-ul dvs.:

Munca temporara

Recrutare de personal

Solutii de administrare personal (payroll)

Outsourcing

Gestiune

Audit dosare de personal

Outplacement

 

Munca temporara

Companiile trebuie sa reactioneze imediat la schimbarile economice si la nevoile specifice ale partenerilor pentru a putea asigura eficienta si competitivitate.

De aceea, in perioadele de varf, atunci cand au loc cresteri punctuale ale comenzilor, sau in perioadele sezoniere, ale concediilor de maternitate sau vacante, pentru a sustine activitatile temporare printr-o solutie flexibila si eficienta de gestiune a fortei de munca, va punem la dispozitie serviciul de munca temporara.

Recrutare de personal

Metodologia noastra de recrutare este validata de-a lungul a zeci de ani de inovatii in cadrul grupului international, iar calitatea serviciilor a fost intotdeauna o prioritate. De la top management pana la entry level, de la productie pana la mediul bancar, va identificam si va propunem candidati motivati si competenti care vor aduce valoare adaugata companiei dvs., serviciul nostru de recrutare fiind disponibil in toate orasele tarii.

Outsourcing

Atunci cand vine vorba de eficientizarea proceselor interne, externalizarea intregului proces de HR sau doar a anumitor parti ale acestuia (gestiune, payroll, recrutare, administrare contracte), outsourcing-ul este solutia optima care va permite sa va concentrati pe business-ul personal.

Audit dosare de personal

Suntem constienti de situatiile pe care le intampina fiecare companie in parte atunci cand lucreaza cu Inspectoratul Teritorial de Munca si cu institutiile statului, atunci cand au loc schimbari legislative romane. Cu ajutorul nostru, veti fi pregatiti pentru orice control ce poate fi efectuat sistematic de catre inspectorii autorizati, garantandu-va acuratetea necesara in cadrul dosarelor de personal, prin verificarea corectitudinii acestora, cu ajutorul specialistilor nostri in resurse umane.

Outplacement

Pozitionarea strategica in piata sau restructurarea in cadrul unei companii, aduce dupa sine necesitatea de a oferi consultanta, angajatilor, afectati de aceste procese, precum si de a le propune noi oportunitati de a se reintegra in piata muncii.

Astfel, schimbarea unui loc de munca este facilitata de Manpower prin sustinerea pe care o acordam angajatilor pentru a le explica schimbarea, prin limitarea stresului generat de aceste modificari. Mai mult decat atat, propunem oferte de locuri de munca adapatate experientei, abilitatilor si asteptarilor, permitand accesul catre noi oportunitati prin suportul in redactarea CV-urilor si a scrisorilor de intentie.

 

 

 

Facebook LinkedIn
© 2021 ManpowerGroup - toate drepturile rezervate.