Header Cariera

GHID DE ANGAJARE

Cum te prezinti la interviu

Daca ati fost selectati sa participati la un interviu de angajare, recrutorul crede ca detineti abilitatile si experienta pentru aceasta pozitie deschisa. Aici este oportunitatea dvs. de a demonstra ca sunteti persoana potrivita pentru job-ul la care ati aplicat.

Inainte de interviu, cautati informatii despre compania la care urmeaza sa ajungeti, vizualizati site-ul web si orice alte articole de stiri recente care fac referire la organizatie. Urmariti ultimele tendinte ale industriei si informatii de baza, asemeni numarului de locatii sau cel al angajatilor. Toate aceste detalii pot fi utilizate in timpul interviului si pot arata ca sunteti cu adevarat interesati de activitatea pe care o desfasoara in cadrul companiei.

Primele impresii sunt importante de aceea fiti atenti la ceea ce veti purta si la punctualitatea din cadrul intalnirii.

In timpul interviului, aratati intervievatorului ca sunteti interesati de locul de munca prin mentinerea contactului vizual si folosirea limbajului corporal pozitiv, oferind raspunsuri clare si bine argumentate.

Fiti increzatori, zambiti si evitati sa folositi un limbaj negativ, iar la final multumiti pentru oportunitate si timpul acordat acestei intalniri.

Facebook LinkedIn
© 2021 ManpowerGroup - toate drepturile rezervate.