Header Cariera

GHID DE ANGAJARE

Sfaturi pentru CV-ul tau

Daca va doriti sa aveti succes in aplicarea pentru un loc de munca, trebuie sa aveti in vedere prezentarea unui CV ca suport a experientei, cunostintelor si abilitatilor dvs. Companiile sunt orientate catre rezultate, de aceea este important sa scoateti in evidenta modul si competentele care au dus la acele rezultate obtinute in cariera. Amintiti-va ca onestitatea este cea mai buna politica, asadar asigurati-va ca toate informatiile sunt exacte, actualizate si fara exagerari.

Acordati o atentie deosebita asezarii in pagina a continutului editorial din CV, folosind o ortografie corecta, precum si numele complete si corecte ale datelor privind experienta si educatia dvs. Incercati sa pastrati o forma a CV –ului sub patru pagini si sa evitati jargonul si abrevierile.

Adaptati CV-ul pentru fiecare pozitie pentru care aplicati, folosind cuvintele cheie din anunt, relevante domeniului de activitate. Este important sa-l redactati pentru job-ul specific, aratand de ce sunteti potrivit si cum puteti contribui la dezvoltarea business-ului.

Facebook LinkedIn
© 2021 ManpowerGroup - toate drepturile rezervate.