Despre Manpower

Despre Manpower

Despre Manpower

 

Despre Manpower

ManpowerGroup este lider in crearea si furnizarea de solutii inovatoare a fortei de munca pentru a face fata provocarilor complexe de recrutare existente astazi. Infiintat in Milwaukee (SUA) in 1948, se bazeaza pe o retea mondiala de 4.000 de birouri in 82 de tari si ofera companiilor locale, nationale si multinationale expertiza consultantilor, care inteleg specificul pietei muncii, legislatia si factorii economici care o afecteaza.

Prezent in Romania din anul 2003, Grupul isi desfasoara activitatea pe intreg teritoriul tarii prin:

- Manpower®

- Experis

- Proservia

-ManpowerGroup Solutions

Manpower

ManpowerGroup este lider al industriei sale, oferind angajatorilor o varietate de solutii care acopera intreg ciclul de management al talentului, inclusiv recrutare permanenta, temporara si pe baza de contract, evaluare si selectie de personal, training, relocare de personal, externalizare si consultanta. Furnizeaza o intreaga suita de solutii cu forta de munca, identificand competentele potrivite in momentul potrivit, avand o strategie viabila care sa atraga si sa retina personalul talentat de care aveti nevoie.

Experis

Ca expert in resurse umane al companiei ManpowerGroup, Experis accelereaza cresterea organizatiilor prin atragerea, evaluarea si plasarea cu experienta in domeniile IT, Finante si Contabilitate si Inginerie. De la recrutarea provizorie si permanenta la servicii profesionale, Experis ofera solutii cu impact ridicat, care permit clientilor nostri sa-si atinga obiectivele.

Proservia

Proiecteaza solutii de suport industrializate si gestioneaza transformarea dvs. digitala oferind printr-o experienta exceptionala, servicii multicanal de tipul aplicatiilor mobile, chat, e-mail-uri, portaluri web, prezenta in reteaua sociala, servicii de sine, ce sunt usor de folosit pentru utilizatorii finali. Gestioneaza infrastructurile si locul de munca digital pentru a garanta disponibilitatea si performanta ridicata si deserveste orice utilizator, dispozitiv si platforma in orice moment si loc, cu un inalt angajament.

ManpowerGroup Solutions

Ofera clientilor servicii de externalizare a resurselor umane, bazate pe talente de operatiuni, functii si servicii pentru a conduce productivitatea, solutii care optimizeaza gestionarea fortelor de munca contingente si atrage talente prin solutii de recrutare masurabile si flexibile.

Facebook LinkedIn
© 2021 ManpowerGroup - toate drepturile rezervate.