Molson Coors


Immagine

Despre angajator

Molson Coors Europe este reprezentata in Romania, inca din anul 1994, de Bergenbier S.A., este una dintre cele mai mari companii de fabricare a berii de aici. Bergenbier SA si-a pastrat pasiunea pentru marci, lansand in Romania cateva dintre cele mai apreciate marci de bere din lume, pastrand un spirit national puternic prin propriile marci de bere, extrem de apreciate de consumatorii romani.

Cu aproximativ 700 de angajati, compania are o retea nationala de distributie si una dintre cele mai moderne fabrici de de productie a berii, din cadrul Grupului Molson Coors Europe, localizata in Ploiesti, avand un management avansat al calitatii.

Portofoliul companiei include brand-url din toate segmentele de piata. Pe langa Bergenbier, Noroc, Staropramen, Stella Artois, Beck si Löwenbräu care sunt fabricate in Romania, compania importa cateva specialitati precum Leffe, Corona, Hoegaarden, Blue Moon, Franciscan Well sau Doom Bar.

In Ianuarie 2017, Molson Coors a deschis in Romania primul Shared Service Center Global si anume  Molson Coors Global Business Center SRL. . Aici se ofera suport pe urmatoarele arii din domeniul finaciar si HR : Contabilitate Furnizori, Contabilitate Clienti, Contabilitate Generala si Analiza Fiananciara, Resurse Umane.

Pana la finalul anului 2017 Moslon Coors GBS va avea aproximativ  270 de angajati.

0 Oferte de munca